Autoconeixement

A continuació t'oferim tres eines per treballar l'autoconeixement. Com ja t'hem contat, saber com som i com volem arribar a ser és la primera passar per prendre una decisió amb les màximes garanties d'èxit, per aquest fet pensem que és tan important que facis els tres qüestionaris per tal que reflexionis un poc més sobre tu mateix/a. 

 

El primer qüestionari està elaborat pels professionals d'educaweb, tota una referència entre les webs d'orientació acadèmica. Aquesta eina està pensada per alumnat a partir de 16 anys.  Per fer el test cal que et registris amb un nom d'usuari i una contrassenya i llavors ja pots començar!

http://orientacion.educaweb.com/ca/presentacio

 

La Conselleria d'Educació, Cultura i Esports d'Astúries és qui ha elaborat la segona eina d'autoconeixement que t'oferim. A part de test d'autoconeixement, aquesta web també ofereix altres apartats que et recomanem, no deixis de navegar-hi! En aquesta ocasió es tracta d'un qüestionari més curt en el qual no cal cap tipus de registre, tot i això no deixa de ser interessantíssim:

http://web.educastur.princast.es/proyectos/itepasas/

 

El darrer qüestionari és realitzat per la Generalitat de Catalunya i analitza aptituds, interessos, personalitat i valors ocupacionals. Llavors relaciona les teves respostes amb els entorns professionals més rellevants, definint els entorns que concordin millor amb les teves respostes, presentant-te els estudis que s'hi relacionen i mostrant-te quines són les ocupacions més comunes relacionades amb aquests entorns professionals. Per complimentar-lo et demanarà que et registris amb una direcció de mail i una contrasenya.

http://ow.ly/y4MGa