Oferta Educativa de Balears

En aquest apartat volem donar-te accés, de manera fàcil i còmoda, a tota l'oferta educativa de la nostra comunitat autònoma a través d'una sèrie de documents i enllaços. Cal que tinguis en compte que aquesta oferta educativa cada any es modifica un poquet, així que quan consultis informació d'aquest tipus, t'has d'assegurar de què aquesta correspon a l'any escolar que vols consultar. A més del que correspon a la nostra comunitat autònoma, hem trobat adient incloure alguns enllaços que t'informaran del que pots trobar a altres punts d'Espanya.

 

A continuació disposes de tres documents en els quals trobaràs l'oferta educativa de la nostra comunitat autònoma dividida per illes. Pots descarregar-te el document que fa referència a la teva illa i buscar-hi tota la informació que necessites.

Oferta Educativa per l'illa de Mallorca, curs 2013-14.
Aquest document correspon a l'Oferta Educativa de l'illa de Mallorca pel curs 2013-14.
Oferta Ed. Mallorca 2013-14.pdf
Documento Adobe Acrobat [3.5 MB]
Oferta Educativa per l'illa de Menorca, curs 2013-14
Aquest document correspon a l'Oferta Educativa de l'illa de Menorca pel curs 2013-14.
Oferta Ed. Menorca 2013-14.pdf
Documento Adobe Acrobat [1.5 MB]
Oferta Educativa per les illes d'Eivissa i Formentera, curs 2013-14
Aquest document correspon a l'Oferta Educativa de les illes d'Eivissa i Formentera pel curs 2013-14.
Oferta Ed. Eivissa-Formentera 2013-14.pd[...]
Documento Adobe Acrobat [1.9 MB]

En aquests documents pots trobar, entre altres coses, informació sobre el procés d'escolarització, l'oferta educativa dels estudis de règim general i especial i un directori on hi figuren les dades principals de tots els centres educatius de les Balears. Si prefereixes buscar informacions d'aquest tipus de forma online, et deixem un enllaç a la web oficial de la Conselleria d'Educació, Cultura i Universitats.

http://www.caib.es/govern/organigrama/area.do?lang=ca&coduo=7

________________________*NOVETAT*___________________________

Totes les titulacions universitàries

L’enllaç que et proposem a continuació et conduirà a una eina creada pel ministeri d’educació anomenada QEDU (Qué Estudiar y Dónde en la Universidad) on podràs trobar tots els títols universitaris de l’estat ja siguin graus, dobles graus, màsters, dobles màsters o doctorats. Aquest cercador et proporcionarà informació de quines facultats ofereixen cada títol, quantes places s’han ofert per aquest curs, quina fou la nota de tall, la nota mitja d’admissió, el nombre de crèdits i el preu d’aquests. També ofereix una informació més novedosa que fa referència al rendiment mitjà dels estudiants de cada titulació, referit al percentatge de crèdits aprovats respecte als crèdits matriculats. D’aquesta forma podràs veure a quines facultats és més probable aprovar-ho tot.

L’altre funció d’aquest cercador és la de buscar el rendiment probable a un grau en concret, en funció de quina sigui la titulació, la via i nota d’accés de l’estudiant i el seu gènere. Recorda que es tracta d’un rendiment Probable, no vol dir que aquests siguin els teus resultats!

http://ow.ly/vyjqi

Formació Professional

Si el que t'interessa és la Formació Professional, en qualsevol dels seus nivells i famílies professionals, no et perdis el següent enllaç. Aquest link et portarà a la web oficial de la Formació Professional de les Illes Balears, o sigui que, a més de l'oferta educativa, podràs trobar molta més informació interessant. 

http://www.caib.es/sacmicrofront/contenido.do?idsite=14&lang=CA&cont=48781

 

Universitats

En cas que el teu interès es centri en el món universitari, et recomanem uns quants enllaços prou importants. El primer t'informarà de l'oferta d'estudis de la Universitat de les Illes Balears (UIB) i, a partir d'aquest enllaç, podràs consultar la resta de la pàgina web d'aquesta universitat. 

http://estudis.uib.cat/

 

Totes les Universitats

A continuació t'oferim un enllaç on trobaràs un mapa d'Espanya que situa totes les universitats del país i, si clickes a sobre dels diferents noms, et condueix a les webs d'aquestes universitats:

http://www.ua.es/es/internet/unimapa.htm

 

Estudiar a Catalunya

Per últim, si t'interessa anar a estudiar a Barcelona (o a qualsevol altre punt de Catalunya), de ben segur que l'enllaç que t’oferim a continuació t'anirà bé. Es tracta d'un cercador d'estudis superiors que inclou Cicles Formatius de Grau Mitjà, de Grau Superior i Estudis Universitaris de Catalunya, en ell pots fer una cerca en funció de diferents paràmetres i trobar altre informació més que interessant!

http://graus.unportal.net