OAB ara també als Instituts!

OAB ofereix xerrades gratuïtes sobre Orientació Acadèmica als IES de Mallorca. En aquestes xerrades es parla de: 

 

- La importància del Procés de Presa de Decisió i de tenir un itinerari educatiu.

- Necessitat d'implicar-hi a diferents agents (alumne/a i família, tutors, orientadors, alumnat que cursi l'itinerari seleccionat, gent que ja hi treballi, etc.).

- Explicació de l'estructura d'aquest Procés (vegi's Presa de Decisió).

- Presentació de la Web d'OAB com a eina que facilita dit Procés.

 

Aquestes xerrades s'adrecen principalment a l'alumnat de tercer i quart d'ESO, primer i segon de Batxillerat, així com també a les associacions de mares i pares d'aquests alumnes.

Per obtenir més informació no dubtis en contactar-nos!

Més Informació

Si vols més informació de la que t’oferim en aquesta web o t’agradaria obtenir ajuda professional, no dubtis en concertar una cita individual amb el nostre orientador. La nostra tasca sempre està centrada en l’estudiant i en les seves capacitats, de manera que treballem pel màxim desenvolupament de les seves potencialitats i per la millora dels resultats educatius. Des d’aquesta perspectiva treballem diferents àmbits dins la psicopedagogia:

 

Orientació Acadèmica i Professional: per treballar qüestions relacionades amb el Procés de Presa de Decisió o amb el disseny d’itineraris formatius. En aquest àmbit busquem capacitar l’estudiant perquè pugui afrontar, amb les màximes garanties d’èxit, qualsevol Procés de Presa de Decisió. Garantim la realització d’aquest Procés en dues sessions.

 

Reforç educatiu i tècniques d’estudi: Treballem per tal que l’estudiant, a més de reprendre el bon camí educatiu, sigui capaç de conèixer de quina forma aprèn millor, pugui recuperar la motivació i saber com superar els obstacles que anirà trobant al llarg de la seva vida educativa.

 

Dificultats d’Aprenentatge: Sota aquesta denominació trobem casos i graus molt diversos. En aquest àmbit treballem a través de diferents tècniques des d’una vessant educativa, de forma positiva i centrada en les capacitats de l’estudiant i no en els seus problemes. 

Ajuda Psicològica

Si el que necessites és ajuda psicològica professional o tens qüestions relacionades amb l'àmbit psicològic, et recomanem dues opcions:

 

El GAP, Grup d'Atenció Psicològica, amb despatx al carrer Aragó de Palma, compta amb un equip professional i experimentat que t'atendrà en un ambient de confiança i serietat. Pots obtenir més informació a través de la seva web: www.gapsico.es o als telèfons: 971 72 09 11 i 699 09 83 69. 

 

 

 

Per altra banda, a la Consulta de Psicologia IMPLICA'T et trobaràs amb un equip jove i igualment seriós i professional que t'atendrà amb les màximes garanties de qualitat. Trobaràs més informació a la web www.implicatmallorca.cat o al telèfon 626477102.