Qui som

El meu nom és Sebastià I. Perelló Martorell:

 

-Diplomat en Magisteri, en l'especialitat d'educació física.

-Llicenciat en Psicopedagogia.

-Màster de Formació del Professorat, especialitat d'Orientació Educativa.

-Col·legiat número IB 428/12 al Col·legi Oficial de Pedagogs i Psicopedagogs de les Illes Balears (COPPIB).

-Participant del grup de treball sobre Dificultats d'Aprenentatge del COPPIB.

 

Què feim?

Som un entitat jove que es dedica a oferir Orientació Acadèmica i Serveis de Psicopedagogia

Si vols informació presencial o t’agradaria obtenir ajuda professional, no dubtis en concertar una cita individual amb el nostre orientador. La nostra tasca sempre està centrada en l’estudiant i en les seves capacitats, de manera que treballem pel màxim desenvolupament de les seves potencialitats i per la millora dels resultats educatius. Des d’aquesta perspectiva treballem diferents àmbits dins la psicopedagogia:

 

Orientació Acadèmica i Professional: per treballar qüestions relacionades amb el Procés de Presa de Decisió i amb el disseny d’itineraris formatius. En aquest àmbit busquem capacitar l’estudiant perquè pugui afrontar, amb les màximes garanties d’èxit, qualsevol Procés de Presa de Decisió. 

 

Reforç educatiu i tècniques d’estudi: Treballem per tal que l’estudiant, a més de reprendre el bon camí educatiu, sigui capaç de conèixer de quina forma aprèn millor, pugui recuperar la motivació i saber com superar els obstacles que anirà trobant al llarg de la seva vida educativa.

 

Dificultats d’Aprenentatge: Sota aquesta denominació trobem casos i graus molt diversos. En aquest àmbit treballem a través de diferents tècniques des d’una vessant educativa, de forma positiva i centrada en les capacitats de l’estudiant i no en els seus problemes. El fet de participar en el grup de treball de Dificultats d'Aprenentatge del Col·legi de Pedagogs i Psicopedagogs de les Illes Balears assegura que estem assabentats de les últimes corrents en aquest camp.

 

Xerrades "a la carta": Destinades tant a alumnat de secundària com a associacions de mares i pares. Aquestes xerrades es confeccionen a mida, o sigui, en elles tractem els temes que ens demaneu, des de com s'estructura el Procés de Presa de Decisió a com funcionen les proves d'accés a la universitat o les alternatives acadèmiques en acabar una determinada etapa educativa. Tu proposes la temàtica i nosaltres confeccionem la presentació. Demana'ns més informació!

 

 

Tallers Familiars GAUDIM D'EDUCAR. L'escola de pares del segle XXI: dirigits a  grups de mares i pares d'infants d'educació infantil i primària. Aquest Tallers es poden organitzar a nivell d'associació de mares i pares, a nivell de centre o a nivell municipal. En els Tallers els propis assitents trien de què volen parlar, així es tracten els temes que més preocupen a les famílies des d'una perspectiva oberta i col·laborativa on tothom hi diu la seva. El psicopedagog pren un paper de guia i acompanya les famílies en un procés d'aprenentatge conjunt. Més avall disposes d'un document on es detalla el funcionament i l'estructura d'aquests Tallers Familiars.

 


TALLERS FAMILIARS GAUDIM D'EDUCAR
Si vols més informació sobre els Tallers Familiars Gaudim d'Educar descarrega't aquest document!
Full Informatiu Gaudim d'Educar.pdf
Documento Adobe Acrobat [97.1 KB]

 

Tallers Aprenem a Decidir: dirigits a alumnat de tercer i quart d'ESO i de Batxillerat, aquests Tallers són el complement ideal a la tasca diària del Departament d'Orientació de qualsevol institut. Són uns Tallers de motivació i guiatge que fa que l'alumnat realitzi íntegrament el Procés de Presa de Decisions acadèmiques de forma acurada i fonamentada. D'aquesta manera, en tan sols tres hores, els alumnes realitzaran completament el Procés de Presa de Decisió. A continuació l’oferim un document on s'explica amb més detall en què consisteixen aquests tallers.

 


TALLERS APRENEM A DECIDIR
Si vols més informació sobre els Tallers Aprenem a Decidir pots descarregar-te aquest document!
Taller Procés Presa de Decisió.pdf
Documento Adobe Acrobat [96.3 KB]

 

Orientació Acadèmica Balears treballa estretament amb dos gabinets de psicologia, amb els quals comparteix despatx. D'aquesta manera, us podem atendre a qualsevol de les nostres consultes de Palma i de Muro o al vostre propi centre (en cas de tractar-se de xerrades), així i tot, si necessitem la visió d'algun especialista en psicologia, disposem d'una xarxa professional ràpida i eficaç. Si el que necessites és ajuda psicològica no podem recomanar-te ningú millor!

 

El GAP, Grup d'Atenció Psicològica, amb despatx al carrer Aragó de Palma, compta amb un equip professional i experimentat que t'atendrà en un ambient de confiança i serietat. Pots obtenir més informació a través de la seva web: 

www.gapsico.es o als telèfons: 971 72 09 11 i 699 09 83 69. 

 

 

 

 

Per altra banda, a la Consulta de Psicologia IMPLICA'T et trobaràs amb un equip jove i igualment seriós i professional que t'atendrà amb les màximes garanties de qualitat. Trobaràs més informació a la web: www.implicatmallorca.cat o al telèfon 626477102.