Tallers OAB

A OAB a més d’Orientació Acadèmica oferim Serveis de Psicopedagogia, per això estem desenvolupant un seguit de Tallers per tractar els temes més diversos.

 

Actualment ja tenim en marxa els Tallers Familiars Gaudim d’Educar i els Tallers Aprenem a Decidir. Els primers són l’evolució de les escoles de pares que es venien fent fins ara, i diem que en són l’evolució perquè la seva estructura i funcionament són molt diferents. Si vols comprovar-ho et convidem a informar-te’n a la pestanya del costat. Els Tallers Aprenem a Decidir, que estan dirigits a alumnat de segon cicle de secundària, batxillerat i formació professional, treballen la motivació de l’alumnat per repensar el seu futur i fan molta incidència en realitzar tot el procés de presa de decisions acadèmiques de manera fonamentada, parant molta atenció al necessari autoconeixement que cada alumne ha de desenvolupar per poder decidir. Et convidem a informar-te amb major profunditat a la pàgina que hi dediquem a l’esquerra.

 

A més del que hem contat fins ara, OAB està treballant en el desenvolupament de nous Tallers que puguin complementar la feina diària dels docents de les nostres illes. Temàtiques com l’educació sexual o el bon ús de les xarxes socials seran ben presents als Tallers de què disposarem pel curs que ve.


Així i tot, a OAB ens encanta crear Tallers i xerrades a mida. Si has de treballar algun tema amb els teus alumnes, amb l’equip docent del teu centre o amb les famílies dels teus alumne i no disposes de temps per preparar-ho, nosaltres ho fem per tu! Des d’explicar a les famílies com funcionen les proves d’accés a la universitat o com s’estructura el procés de presa de decisió a treballar amb els teus alumnes els rols de gènere o la motivació per assolir les seves fites. Tu decideixes i nosaltres ho impartim. Contacta’ns per més informació!