El món del Treball

El final de tot procés formatiu vol ser el treball, però abans de començar a treballar hi ha algunes informacions que et seran ben útils. De totes formes, com t'expliquem al Nostre Primer Consell, a l'apartat de Notícies, la nostra recomanació és que et formis en allò que més t'agrada, que aprenguis d'allò que t'omple i que, tot i que puguis tenir dificultats, no tiris la tovallola per entrar al món laboral ja que et queden molts anys per endavant per poder treballar. Has de pensar que la teva vida serà més fàcil i "millor" si tens una feina que t'agrada i se't dóna bé. 

 

Una altra recomanació que et podem fer és que, si vols iniciar-te en el món laboral i vols deixar de dependre tant de la teva família, sempre pots buscar una feina d'estiu, una feina que durant tres mesos t'aportarà uns ingressos econòmics que de ben segur significaran un augment de la teva independència econòmica. Pensa però que per poder treballar has de tenir més de 16 anys i, per descomptat, has de buscar un lloc que compleixi tots els requisits legals. 

 

Així doncs, si t'interessa saber un poc més sobre el món laboral, t'hem deixat tres petits apartats amb algunes informacions importants.