Altres Webs d'Interès

A continuació t'oferim un seguit de llocs web "amics" que fan referència a temes que ens interessen i que esperem que també t'interessin a tu.

 

En GAP trabajamos para personas como tú, que buscan cambiar algo para mejorar su vida. Uno de los posibles caminos para lograrlo es buscar ayuda psicológica. Es aquí donde comienza nuestro trabajo.

 

www.gapsico.es

CONSULTA DE PSICOLOGIA IMPLICA'T.

Et volem ajudar a implicar-te en el teu benestar emocional, personal, familiar, social i laboral. Tractam ansietat, depressió, trastorns adaptatius, addiccions, trastorns de la son, trastorns alimentaris, teràpia de parella, problemes laborals, infanto-juvenil, estimulació cognitiva, demències i altres aspectes que pots consultar a través de la seva web o a través del telèfon 626477102.

 

www.implicatmallorca.cat

Acadèmia de ciències d'Alcúdia, molt interessant pels seus materials gratuïts on trobareu un bon llistat d'exercicis i problemes classificats per nivells de dificultat, i amb la solució perquè pugueu corregir-vos.


www.kalcudoku.com

Com declara l'autor, aquest bloc pretén "interpretar l'educació escolar des d'un punt de vista universal, perquè aquest pugui ser implantat i avaluar-se per poder donar millores de la meva filosofia de treball de l'educació del nostre país."

http://reflexionseducat.blogspot.com.es/

RRHH Mallorca: Plataforma d'informació que cerca avivar l'ocupabilitat del Capital Humà de Mallorca.

 

http://www.rrhhmallorca.blogspot.com.es